Yhteistyökumppaneille

Työnantajat ja yritysyhteistyökumppanit

Hanke tarjoaa tukea, ohjausta ja neuvontaa myös työnantajille ja yritysten yhteyshenkilöille. Työnantajille ja työpaikkaohjaajille kehitetään käytännöllinen tukipaketti, joka toimii Valo-valmennusmahdollisuuksia tarjoavien työnantajien apuna. Tukipaketti valmistellaan yhteistyössä työnantajien kanssa. Yritysyhteistyöhön pyritään löytämään useampia sellaisia yrityksiä, jotka ovat valmiita ottamaan helppoihin työtehtäviin harjaantumaan sellaisiakin valmentautujia, joilla ei ole aikaisempaa osaamista. Jos yrityksesi voisi olla tällainen, olethan yhteydessä projektipäällikköön.

Asiakkaita ohjaavat tahot

Hankkeessa tehdään tiivistä yhteistyötä etsivän nuorisotyön sekä alueen työllisyydenhoidon asiantuntijoiden kanssa. Jos asiakkaasi saattaisi hyötyä Valo-valmennuksesta, tarkista hankkeen työntekijältä asiakastilanne sekä mahdolliset valmennusalat. Valo-valmennusyhdistyksessä asiakkaan asuinpaikalla ei ole merkitystä. Raision valmennuskoordinaattori vastaa vain raisiolaisten valmennuksesta.

Valo-valmennusverkosto

Valo-valmennus on toimintamalli, joka on käytössä useilla toimijoilla ympäri Suomea. Oman alueesi palveluntarjoajat löydät täältä.